Verenigingen

Vind de vereniging die bij jou past

Op De Vechtsebanen trainen verschillende schaatsverenigingen, elk met hun eigen unieke programma’s en activiteiten. Of je nu geïnteresseerd bent in langebaanschaatsen, shorttrack, kunstschaatsen of ijshockey, er is altijd een vereniging die bij jou past. We raden aan om een vereniging te kiezen die bij jou in de buurt ligt, zodat je samen met vrienden kunt schaatsen en makkelijk kunt deelnemen aan trainingen en wedstrijden.

Alle verenigingen
Jeugdschaatsen

Ontwikkel je schaatsvaardigheden bij De Vechtsebanen

Voor jonge, enthousiaste schaatsers bieden wij diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de schaatssport. Of je nu een beginner bent of al gevorderde schaatsvaardigheden hebt, er is altijd een programma dat bij jou past. Wil je deelnemen aan het jeugdschaatsen? Meld je dan aan bij een van de jeugdschaatsverenigingen in Utrecht. Het is handig om een vereniging te kiezen die bij jou in de buurt ligt, zodat je samen met vrienden kunt schaatsen en makkelijk kunt deelnemen aan de activiteiten.

Meer over jeugdschaatsen
KNSB Talent Team

Pushing each other's limits together

Bij De Vechtsebanen legt het KNSB Talent Team de basis voor de topsportcarrière van de shorttrackers. Onder leiding van hoofdtrainer Koen Hakkenberg en assistent-coach Niels Loos trainen deze jonge talenten elke werkdag intensief, zowel ’s ochtends als ’s middags. Het trainingsprogramma is gevarieerd en omvat krachttraining, sprongtraining en schaatstrainingen op de 111-meterbaan en de langebaan. De Vechtsebanen is er trots op dat het KNSB Talent Team hier traint en zich verder ontwikkelt.

Meer over KNSB Talent Team

Dit vinden de bezoekers van ons

Prima schaatsen gehuurd afgelopen vrijdagochtend! Waren de dag ervoor geslepen. Bovendien vriendelijk te woord gestaan toen ik een paar vragen had. Het was niet druk bij de verhuur.

Ineke

Een super leuk bedrijfsuitje gehad. Lekker gegeten (stamppotbufet) en curling was absoluut leuk om een keer te doen.

Walter

Oergezellig schaatsbaan die goed onderhouden is. Je kunt hier ook allerlei schaatsen in alle soorten en maten huren voor een schappelijke prijs. Er is natuurlijk ook een fijne kantine voor erwtensoep en broodjes worst!

Ernie

Wat is dit toch een mooie ijsbaan om te schaatsen. Ik was er al lang niet meer geweest, maar ik ga zeker weer vaker!

Linda

1.434 Google Reviews

4.2
VOLG ONS @DEVECHTSEBANEN