Nieuws & Events

Leer schaatsen met Duosport bij De Vechtsebanen

Schaatsles Utrecht van Duosport
7 oktober 2024

Ben jij klaar om je schaatsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Of je nu een beginnende schaatser bent of al enige ervaring hebt, bij De Vechtsebanen in Utrecht ben je aan het juiste adres voor schaatscursussen die perfect in jouw agenda passen.

 

Leer (nog) beter schaatsen met Duosport

Het nieuwe schaatsseizoen staat voor de deur en de inschrijving is geopend! Dit is hét moment om je in te schrijven voor een cursus die aansluit bij jouw wensen en niveau. De Vechtsebanen biedt een breed scala aan mogelijkheden: wekelijkse schaatslessen in de ochtend, avond of het weekend, intensieve lessen tijdens de schoolvakanties of korte cursussen voor een snelle opfrissing van je vaardigheden. Voor iedereen is er een passend aanbod.

 

Waarom kiezen voor een schaatscursus bij De Vechtsebanen?

De Vechtsebanen is dé plek in Utrecht waar schaatsliefhebbers van alle leeftijden en niveaus samenkomen om te genieten van de ijzers op het ijs. Tijdens de lessen krijg je begeleiding van ervaren instructeurs die je stap voor stap helpen om jouw techniek te verbeteren. Daarnaast biedt de gemoedelijke sfeer op de baan een perfecte omgeving om met plezier te leren schaatsen. Of je nu wilt leren schaatsen om in de winter vol vertrouwen het ijs op te gaan of gewoon op zoek bent naar een leuke sportieve activiteit, de schaatscursussen van Duosport op De Vechtsebanen bieden voor ieder wat wils. Van beginners tot gevorderden, jong en oud – iedereen kan meedoen.

 

Schrijf je nu in!

Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plek in de cursus die bij jou past. De inschrijving voor het komende seizoen is nu geopend! Bezoek Duosport Utrecht en schrijf je vandaag nog in voor jouw schaatscursus op De Vechtsebanen. Mis deze kans niet om jouw schaatstechniek te verbeteren en met plezier over het ijs te glijden. Hopelijk tot snel op De Vechtsebanen!

Dit vinden de bezoekers van ons

Prima schaatsen gehuurd afgelopen vrijdagochtend! Waren de dag ervoor geslepen. Bovendien vriendelijk te woord gestaan toen ik een paar vragen had. Het was niet druk bij de verhuur.

Ineke

Een super leuk bedrijfsuitje gehad. Lekker gegeten (stamppotbufet) en curling was absoluut leuk om een keer te doen.

Walter

Oergezellig schaatsbaan die goed onderhouden is. Je kunt hier ook allerlei schaatsen in alle soorten en maten huren voor een schappelijke prijs. Er is natuurlijk ook een fijne kantine voor erwtensoep en broodjes worst!

Ernie

Wat is dit toch een mooie ijsbaan om te schaatsen. Ik was er al lang niet meer geweest, maar ik ga zeker weer vaker!

Linda

1.434 Google Reviews

4.2
VOLG ONS @DEVECHTSEBANEN