Boek een onvergetelijke bedrijfsuitje!

Bedrijfsfeestje bij De Vechtsebanen

Boek een onvergetelijk bedrijfsuitje op de schaatsbaan

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Wat dacht je van een uitdagende clinic op het ijs! Een ijs-clinic is niet alleen heel leuk, het zorgt ook voor frisse energie en een goede teamgeest. Ideaal dus als je je collega’s eens op een andere manier wilt leren kennen. Kies bijvoorbeeld een noren-, ijshockey- of funcurling clinic voor een gezellige dag vol actie en energie.

Combineer een sportieve schaatsworkshop met lekker eten en drinken

Trek gekregen van al die sportieve inspanningen? Geen probleem, wij zorgen ook voor de inwendige mens. Zo kun je verschillende arrangementen boeken, zoals een rijkelijk gevuld Hollands stamppotbuffet, een heerlijk Italiaans buffet en een exotisch Oosters buffet, inclusief de lekkerste drankjes.

Daarnaast bieden we ook gezellige high tea, bier, wijn en chocolat-arrangementen, en zelfs een uitdagende pubquiz aan om de teamspirit nog verder te versterken. Zorg ervoor dat je een eten- en drinkenarrangement van tevoren reserveert, zodat we je helemaal in de watten kunnen leggen!

Eerst aan het werk? Boek een zaal in combinatie met een activiteit

Wil je eerst serieus aan het werk? Naast de schaatsbaan bieden we inspirerende vergader- en cursusruimtes, perfect voor zakelijke bijeenkomsten. Of je nu een intieme vergadering organiseert of een grotere presentatie wilt geven, onze zalen zijn geschikt voor groepen van 6 tot 180 personen. Bekijk de opties hier.

Reserveer je unieke bedrijfsfeestje: wij helpen je graag!

Kortom, bij De Vechtsebanen beleef je een onvergetelijk bedrijfsfeestje waar sportiviteit, gezelligheid en teambuilding samenkomen. Neem contact met ons op voor meer informatie en wij helpen je met het organiseren van een bedrijfsuitje dat helemaal aansluit op jullie wensen (of liever: overtreft!). Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen bij De Vechtsebanen!

Neem contact met ons op

VOLG ONS @DEVECHTSEBANEN