Een leuk uitje voor de hele klas!

Schoolschaatsen bij De Vechtsebanen

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor je hele klas? Bij onze ijsbaan verwelkomen we scholen voor een onvergetelijke schoolschaats-ervaring.

Schoolschaatsen

De leerlingen (en begeleiders natuurlijk) kunnen hun energie lekker kwijt op de ijsbaan. Tussendoor kunnen ze – afhankelijk van het gekozen arrangement – een heerlijke kop warme chocolademelk en eventueel een warme snack halen om weer op te warmen.

Goed om te weten

  • Wil je met de hele school komen schaatsen? Scholen die met meer dan 500 leerlingen tegelijk komen bieden we de mogelijkheid om de hele ijsbaan te reserveren. Zo kunnen jullie samen genieten van een privé-schaatsbaan!
  • Schoolschaatsen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag, in twee tijdsblokken: van 9.15 uur tot 12.30 uur en van 12.45 uur tot 16.00 uur.
  • Voor de veiligheid van de leerlingen is het wel een vereiste dat er per 30 leerlingen één begeleider op het ijs aanwezig is. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen veilig en plezierig kan schaatsen.
  • Voor de schaatsverhuur werken we samen met Waterman Sport. Als je met een grote groep komt, kun je rechtstreeks contact opnemen met hen voor de huur van schaatsen.
  • We hebben zowel een buitenbaan als een binnenbaan. Het gebruik van de binnenbaan is mogelijk wanneer deze niet verhuurd.

Arrangementen en tarieven

De prijzen voor schoolschaatsen vind je hieronder. Voor elke 30 leerlingen krijgt één begeleider zelfs gratis entree!

Tarieven (exclusief eventuele schaatshuur)

Alleen entree €4,95 per persoon
Entree met een warme chocolademelk (zonder slagroom) €6,25 per persoon
Entree, warme chocolademelk (zonder slagroom), warm broodje (saucijs, frikandel of kaas) €7,75 per persoon

 

Clinics & workshops

We bieden ook de mogelijkheid om clinics te volgen in het schaatsen met noren, ijshockey, curling of kunstschaatsen! Onze ervaren instructeurs staan klaar om de leerlingen de fijne kneepjes van het schaatsen bij te brengen.

Neem contact op en hopelijk tot snel!

 

 

VOLG ONS @DEVECHTSEBANEN