Sports & Businesscampus De Vechtsebanen is de enige kunstijsbaan in de provincie Utrecht en biedt een unieke combinatie van sport en zakelijke faciliteiten. Naast de ijsbaan is hier ook het bondsbureau van de KNSB gevestigd, samen met een modern businesscenter en het gezellige KNSB Café.

Onze campus is de ideale locatie voor allerlei evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot grote evenementen. Het Businesscenter beschikt over vijf multifunctionele zalen, variërend van 20 m² tot 300 m², en ons ijshockeystadion biedt plaats aan evenementen voor maximaal 4.000 personen.

Met diverse horecavoorzieningen en een ervaren cateringafdeling kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Combineer uw zakelijke evenement bijvoorbeeld met een sportieve activiteit op onze ijsbaan, of geniet van een sfeervol afdelingsuitje met een winters stamppotbuffet. Wij bieden maatwerkarrangementen voor groepen vanaf tien personen.

De Vechtsebanen ligt in Utrecht Noord, ideaal gelegen aan de ringweg N230 en gemakkelijk bereikbaar via de A2, A12, A27 en A28. Onze locatie beschikt over een ruime parkeergarage met plaats voor 680 auto’s.

We kijken enorm uit naar uw komst, tot snel op De Vechtsebanen!

Dit vinden de bezoekers van ons

Prima schaatsen gehuurd afgelopen vrijdagochtend! Waren de dag ervoor geslepen. Bovendien vriendelijk te woord gestaan toen ik een paar vragen had. Het was niet druk bij de verhuur.

Ineke

Een super leuk bedrijfsuitje gehad. Lekker gegeten (stamppotbufet) en curling was absoluut leuk om een keer te doen.

Walter

Oergezellig schaatsbaan die goed onderhouden is. Je kunt hier ook allerlei schaatsen in alle soorten en maten huren voor een schappelijke prijs. Er is natuurlijk ook een fijne kantine voor erwtensoep en broodjes worst!

Ernie

Wat is dit toch een mooie ijsbaan om te schaatsen. Ik was er al lang niet meer geweest, maar ik ga zeker weer vaker!

Linda

1.434 Google Reviews

4.2
VOLG ONS @DEVECHTSEBANEN