ZAALVERHUUR BIJ DE VECHTSEBANEN

Huur een zaal bij De Vechtsebanen in Utrecht

Wist je dat De Vechtsebanen in Utrecht niet alleen een schaatsbaan is, maar ook dé plek voor een unieke vergader- of cursuslocatie? Onze Sports & Businesscampus biedt zes verschillende zalen, geschikt voor groepen van 6 tot wel 180 personen. Of je nu een intieme vergaderlocatie zoekt voor een klein gezelschap of een grote zaal voor een presentatie, bij De Vechtsebanen vind je de perfecte ruimte in een inspirerende, sportieve omgeving.

Bij De Vechtsebanen zorgen we ervoor dat je vergadering, cursus of presentatie soepel verloopt. Daarom zijn al onze zalen uitgerust met:

• Een beamer met projectiescherm
• Comfortabele stoelen en tafels
• Een uitstekende geluidsinstallatie
• Snelle wifi
• Voldoende daglicht, met de mogelijkheid om ramen te verduisteren
• Klimaatbeheersing

Boek een zaal
Vergaderen & schaatsen

Combineer zaalhuur met een schaatsactiviteit

Voor wie voor of na het vergaderen behoefte heeft aan wat beweging, bieden we de unieke mogelijkheid om zaalhuur te combineren met een schaatsclinic. Denk aan activiteiten zoals ‘schaatsen op noren’, ‘fun curling’, of ‘ijshockey’. Dit is de perfecte manier om je bijeenkomst op een sportieve en leuke manier af te wisselen en je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Meer informatie

Teamwork is key

Voel je welkom bij De Vechtsebanen

6 verschillende zalen

Vergaderen

Bij De Vechtsebanen vind je zes verschillende vergaderzalen, variërend van 20 tot 100 m². Of je nu een kleinere ruimte nodig hebt voor een intieme vergadering of een grotere zaal voor een presentatie, wij hebben de perfecte oplossing. Ontdek alle opties en kom vergaderen op een unieke locatie: de schaatsbaan!

Vergaderen en ontspannen

Activiteit

Vergadering, presentatie, lunch of borrel combineren met een schaatsactiviteit? Organiseer een bedrijfsuitje bij De Vechtsebanen of combineer het huren van een zaal met een clinic, zoals ‘schaatsen op noren’, ‘fun curling’ of 'ijshockey'. Bekijk alle opties of neem contact op, we denken graag met je mee!

Flexibele werkplek

Flexwerken

Ben je op zoek naar een fijne werkplek in Utrecht? Bij De Vechtsebanen kun je werken in een inspirerende, sportieve omgeving: je werkt namelijk naast de schaatsbaan! Bekijk de info voor meer over flexwerken bij De Vechtsebanen.

De vechtsebanen
Vergaderarrangement

Leg je gasten of collega's in de watten

Wil je jouw gasten of collega’s helemaal ontzorgen? Boek dan een van onze vergaderarrangementen. Dat houdt in dat wij het eten, drinken en de uitrijkaarten voor jullie verzorgen, je hoeft zelf nergens meer aan te denken. Neem contact met ons en wij denken graag mee met jouw speciale aanvraag.

CONTACT
Flexibel werken

een inspirerende werkplek naar de schaatsbaan

Wil je flexwerken op een inspirerende plek in Utrecht? Dan ben je bij De Vechtsebanen aan het juiste adres. Want, wat is er specialer dan werken naast de schaatsbaan? Een sportieve omgeving houdt je scherp. Wanneer je zelf even toe bent aan beweging voor, tijdens of na het harde werken, dan bind je eenvoudig de schaatsen onder om wat rondjes op de ijsbaan te schaatsen en je hoofd leeg te maken. Even afschakelen of nieuwe energie opbouwen om weer aan de slag te gaan. Bekijk de flexwerk-tarieven of neem contact met ons op.

MEER INFO

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op

NEEM CONTACT OP

Dit vinden de bezoekers van ons

Prima schaatsen gehuurd afgelopen vrijdagochtend! Waren de dag ervoor geslepen. Bovendien vriendelijk te woord gestaan toen ik een paar vragen had. Het was niet druk bij de verhuur.

Ineke

Een super leuk bedrijfsuitje gehad. Lekker gegeten (stamppotbufet) en curling was absoluut leuk om een keer te doen.

Walter

Oergezellig schaatsbaan die goed onderhouden is. Je kunt hier ook allerlei schaatsen in alle soorten en maten huren voor een schappelijke prijs. Er is natuurlijk ook een fijne kantine voor erwtensoep en broodjes worst!

Ernie

Wat is dit toch een mooie ijsbaan om te schaatsen. Ik was er al lang niet meer geweest, maar ik ga zeker weer vaker!

Linda

1.434 Google Reviews

4.2
VOLG ONS @DEVECHTSEBANEN