Profiteer van de voordelen van regelmatig schaatsen

Rittenkaarten en abonnementen

We zijn momenteel hard bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We begrijpen dat er mogelijk nog vragen zijn over bepaalde zaken die nog niet volledig werken. We vragen om uw geduld en begrip tijdens deze fase. Wij verzoeken u vriendelijk om vragen na vrijdag nogmaals te controleren, voordat u contact met ons opneemt. Dit geeft ons de tijd om de laatste puntjes op de i te zetten. We zien u graag zaterdagochtend om 7.00 en kijken uit naar een geweldig seizoen samen!

 

Bij De Vechtsebanen bieden we verschillende rittenkaarten en abonnementen aan, zodat je optimaal kunt genieten van onze schaatsfaciliteiten gedurende het seizoen

Rittenkaarten bij De Vechtsebanen

Onze rittenkaarten bieden flexibiliteit en zijn ideaal voor schaatsers die minder frequent komen, maar toch van onze banen willen genieten. Rittenkaarten zijn niet persoonsgebonden en zijn 1,5 jaar geldig. Je kunt ze dus delen met anderen, zodat je samen met vrienden of familie kunt schaatsen. Rittenkaarten geven je recht op meerdere schaatsbeurten, waarbij je eenvoudig personen kunt meenemen.

Seizoensabonnementen bij De Vechtsebanen

Onze seizoensabonnementen zijn de perfecte keuze voor frequente schaatsers. Deze abonnementen zijn persoonsgebonden en alleen geldig in het seizoen waarin ze zijn aangeschaft. Met een seizoensabonnement heb je onbeperkte toegang tot onze ijsbanen gedurende het hele seizoen.

Voor studenten bieden we een speciaal seizoensabonnement aan. Dit abonnement is enkel te koop aan de kassa op vertoon van een geldige collegekaart.

Hoe werkt het?

Wanneer je een rittenkaart of abonnement aanschaft, wordt er automatisch een account voor je aangemaakt in ons systeem. Via dit account kun je inloggen op onze website om je gegevens en tegoeden te beheren. Je kunt je kaart toevoegen aan je digitale Wallet, waarmee je via een QR-code toegang krijgt tot ons complex. Voor wie liever een fysieke pas wil, is deze te koop aan de kassa voor €2,50 administratiekosten.

Na je online aankoop ontvang je een bevestigingsmail. Vergeet niet om je spambox te controleren als je de e-mail niet meteen ziet.

Wij wensen je veel schaatsplezier en een mooi seizoen toe op De Vechtsebanen!

VOLG ONS @DEVECHTSEBANEN