Openingstijden

klik hier voor informatie.

open voor recreatief schaatsen

Entreebewijs

Hygiëne en veiligheid:

Nieuws en Events

24 november Gerrit Rietveld College te gast

Geen publiek

nieuwe maatregels per 4 november


Reserveer altijd voor af aan uw bezoek uw ticket.

U kunt nu reserveren tot en met 6 december. 

Yes, we kunnen blijven schaatsen maar wel anders dan we gewend zijn.

Ondanks de aangescherpte Corona maatregelen van 12 oktober is het nog steeds mogelijk om te komen schaatsen. Iedereen van 18 jaar en ouder dient nu ook op het ijs de 1,5 meter afstand aan te houden. We hebben uitgerekend wat dit inhoudt en zijn tot de conclusie gekomen dat we hierdoor niet meer dan 125 personen op de 400 meterbaan toe kunnen laten. Treintje rijden wat langebaan schaatsers graag doen, zit er ook niet meer in zolang deze regels van kracht zijn.

Het is van het grootste belang dat iedereen zijn uiterste best doet om zich aan deze regels te houden. Er zijn in Nederland veel mensen die vinden dat alle opgelegde maatregelen onzin zijn en die vinden dat ze zich daar niet aan hoeven te houden. Die mensen bezoeken ook ijsbanen. Besef echter wel als u er daar één van bent dat als u zich op onze ijsbaan niet aan de regels houdt dat kan betekenen dat ons hele ijsbaancomplex door uw toedoen volledig gesloten kan worden en dat er vervolgens door niemand meer geschaatst kan worden. We moeten het met zijn allen doen en hopen dat u allen uw best doet om zich aan de regels te houden. Hoe lastig dit ook zal zijn.

Wij hebben om te kunnen blijven schaatsen met veel minder personen tegelijkertijd het ijs in blokken moeten verdelen van veelal 75 minuten en in sommige gevallen in blokken van 1 uur. U reserveert in één van deze blokken en dient als het blok is afgelopen het ijs te verlaten en het complex te verlaten. Onze horeca is geheel gesloten. Er staan wel automaten waar warme en koude dranken kunnen worden gehaald. Wij hopen dat we het snel wat gezelliger voor u mogen maken maar het is voor nu helaas niet anders. 


 


Duosport en Collard schaatssport wensen wij u een sportief en gezellig schaatsseizoen. Team Vechtsebanen.

Wil je op de hoogte blijven van actuele zaken en nieuws?

Volg ons dan op Twitter, Facebook of Instagram!

10°

VOOR DE ECHTE IJSFANATEN!


ONZE MISSIE IS OM DE SERIEUZE SCHAATSCLUB OF VERENIGING MET PLEZIER EN PASSIE TE LATEN TRAINEN EN STRIJDEN OP ONZE BANEN

RTC Midden, met als hoofdlocatie Sports & Businesscampus De Vechtsebanen in Utrecht, is het vierde Regionale Talentencentrum. RTC Midden leidt talenten op in de disciplines langebaan en shorttrack en wordt omarmd door vele partners uit de regio.

SCHOOLREIS OP HET IJS!


GA VRIJ SCHAATSEN, OEFEN OP NOREN OF GEEF EEN IJSHOCKEY FEESTJE!

De vechtsebanen is een perfecte locatie voor een schoolrijsje. Groepen leerlingen kunnen samen met hun docent langskomen voor eindeloos schaatsplezier!

FEESTJE OP DE IJSBAAN?


GA VRIJ SCHAATSEN, OEFEN OP NOREN OF GEEF EEN IJSHOCKEY FEESTJE!

De vechtsebanen bied meerdere arrangementen aan die perfect zijn voor een verjaardagsfeestje.

Contact

De Vechtsebanen Sports & Businesscampus

Mississippidreef 151 - 3565 CE UTRECHT

T. 030 - 262 78 78 E. info@vechtsebanen.nl

logo

Inloggen

Er is een mail naar u verstuurd met instructies om uw wachtwoord te herstellen!

Terug logo Uitloggen
logo

Wachtwoord herstellen

Uw wachtwoord is hersteld, u kunt opnieuw inloggen